Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za najveseliju noć u godini

VTV garantira najbolji novogodišnji doček

29.12.2017.
u 12:53

Treba podsjetiti da su istraživanja specijaliziranih agencija prošle godine potvrdila da je program VTV-a bio među svima drugima najgledaniji novogodišnji televizijski program na području sjeverozapadne Hrvatske

I ove godine VTV Televizija priprema bogat i sadržajan program za svoje gledatelje za novogodišnji doček. Bit će to svojevrsni kolaž dobre glazbe, humora i vedrog raspoloženja, a u programu će sudjelovati brojna poznata imena s domaće glazbene scene. Glazbeni izbor zadovoljit će sve ukuse, a posebno one koji vole izvođače koji su najpopularniji u sjeverozapadnom, odnosno kajkavskom dijelu Hrvatske – uz domaćinstvo Andreje Loparić biti će tu Rajko Suhodolčan, Mirko ŠvendaŽiga, sastav Kavaliri, Gordana Ivanjek, Ivica Pepelko, popularne i atraktivne Učiteljice i mnogi drugi. Svi će se okupiti u prekrasnom ambijentu restorana i kurije Terbotz u Železnoj Gori u Međimurju i pobrinuti se za trenutke zabave i opuštanja u posljednjim satima ove godine, te veseli ulazak u Novu godinu.

Pripremaju se dobro poznati hitovi, drage kajkavske popevke, prvi novogodišnji valceri, te tradicionalne vedre napitnice, a sav će taj glazbeni ugođaj biti dopunjen i pravom mjerom humora i vedrine. Uz zgode i nezgode popularnog Slaveka i njegovih pajdaša koje Vas uvijek nasmiju za to će se pobrinuti glavni glumački aduti sve popularnijeg i uspješnijeg Kerekesh Teatra, te likovi koji su u ovom dijelu Hrvatske doista prave legende – Dudek, Regica, Cinober, Presvetli, Martin Birtaš i ostali iz ekipe nezaboravnih Gruntovčana koje će ovaj put oživjeti članovi KUD-a Gruntovec iz Koprivničkog Sigetca.

Sve to novogodišnji je programski "jelovnik" koji priprema VTV Televizija za svoje vjerne gledatelje. Prigodni program početi će u 20 sati i potrajati do 1 sat iza novodišnje ponoći, a gledatelji koji će 2018. dočekati van svojih domova reprizu će programa moći vidjeti 1.1. u 12 sati. Treba podsjetiti da su istraživanja specijaliziranih agencija prošle godine potvrdila da je program VTV-a bio među svima drugima najgledaniji novogodišnji televizijski program na području sjeverozapadne Hrvatske, pa je i to poziv svima da i ovaj put novu godinu dočekaju uz VTV Televiziju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije