Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vrući popust od 300 kn za seminar brzog čitanja te poseban program za djecu od 8-12 godina

Brzo čitanje
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
16.06.2017.
u 12:25

Na seminaru imate mogućnost ovladati tehnikama fokusa i koncentracije te postići potpuno razumijevanje teksta uz apsolutno pamćenje pročitanog.

Ultra Brzo čitanje Power Reading metodom zasniva se na prirodnim sposobnostima čovjeka da proširi percepciju, izoštri fokus, razvije fotografsko pamćenje, poveća memoriju, a cjelokupno se znatno uvećava sposobnost razumijevanja teksta. Tvrtka In Optimum sistem d.o.o. je prva u Hrvatskoj, ali i u regiji, počela održavati seminare Brzog čitanja te, jedina u Hrvatskoj, posjeduje pozitivno mišljenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH, čime jamči metodičku i pedagošku kvalitetu.

Na seminaru imate mogućnost ovladati tehnikama fokusa i koncentracije te postići potpuno razumijevanje teksta uz apsolutno pamćenje pročitanog. Seminar je namijenjen učenicima, studentima, poslovnim ljudima te svima ostalima koji žele ubrzati svoje čitanje i s lakoćom akceptirati, sintetizirati i procesuirati pročitano, naučiti kako izraditi mentalne mape, povećati samopouzdanje te potaknuti svoju kreativnost.

Uz seminar Brzog čitanja Power Reading za seniore, In Optimum je razvio i metodu JUNIOR BRZOG ČITANJA koja je idealna za djecu od 8-12 god. uz koju čitanje i učenje postaje interesantno i zabavno, a obrazovni program traje 18 sati. Na seminaru djeca na zabavan i interesantan način uče kako ovladati fokusom i koncentracijom, kako povezati gradivo, a tokom seminara se obrađuje i školsko gradivo te djeca olakšano uče, zadovoljnija su sa sobom, podiže im se samopouzdanje, a vrijeme učenja se skraćuje! Uz potpuno razumijevanje i pamćenje gradiva, djeca dobivaju uvid u novi način čitanja i učenja koji im, između ostalog, pruža više vremena za slobodne aktivnosti.

Iskoristite ljetne praznike i pripremite svoju djecu za sljedeću školsku godinu! Znanje koje će dobiti, koristit će im u daljnjem školovanju. Svi polaznici imaju mogućnost konstantne edukacije kroz Junior+ radionice tokom cijele školske godine!.

Na seminaru djeca mogu postići sljedeće rezultate: uspjeh u školi - FANTASTIČAN; razumijevanje – POTPUNO; BRŽE I LAKŠE; pamćenje – DUGOTRAJNO

Više informacija, kao i komentare polaznika naših seminara, potražite na internet stranici www.inoptimum.com. Kontakt telefon: 01 301 35 79; 098 379 801

Želite prijaviti greške?