Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživajte u suncu

Vrući dani su pred nama. Ipak za vikend stiže promjena

vrijeme
Foto: PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.06.2019.
u 09:39

Nakon olujnih oblaka, pljuskova i krupne tuče, sljedećih dana vrijeme će biti povoljnije, no na poneki pljusak ipak treba i dalje računati

Na Jadranu će danas biti pretežno vedro, u unutrašnjosti djelomice sunčano, a lokalno uz razvoj oblaka  poslijepodne i navečer mogući su pljuskovi s grmljavinom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za srijedu. Ujutro će mjestimice biti magle, osobito uz rijeke. Vjetar većinom slab, na Jadranu poslijepodne do umjeren jugozapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka od 25 do 30 Celzijevih stupnjeva, na Jadranu još i koji stupanj viša.

U četvrtak nas očekuje sunčano i u većini krajeva vruće. Od sredine dana u unutrašnjosti lokalno jači razvoj oblaka bit će grmljavinskih pljuskova koji su u Slavoniji mogući već tijekom noći i jutra. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu poslijepodne i zapadni. Najviša dnevna uglavnom između 29 i 32 °C, javlja DHMZ.

U unutrašnjosti će u četvrtak i petak prevladavati sunčano vrijeme, iako u četvrtak, uglavnom u Slavoniji, još može biti rijetkih pljuskova. Nestabilnije će biti u subotu, kad su ponovno mogući pljuskovi, te manji pad temperature zraka, piše HRT.

Na Jadranu i idućih dana sunčano, često i pretežno vedro. Vjetar većinom slab, s mora pa će temperatura ostati u granicama današnjih vrijednosti ili tek malo viša. Nakon olujnih oblaka, pljuskova i krupne tuče, sljedećih dana vrijeme će biti povoljnije, no na poneki pljusak ipak treba i dalje računati.

Video: Nevrijeme na autocesti kod Brinja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije