Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar-Kitarović:

'Vrlo pozorno pratim situaciju, pozivam sve na odgovornost i konstruktivnost'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/8
28.04.2017.
u 23:32

Istaknula kako "u skladu sa svojim ustavnim ovlastima vrlo pozorno" prati aktualnu situaciju

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović pozvala je večeras u vezi s novonastalom situacijom u Vladi, nakon razrješenja trojice ministara Mosta, sve aktere na odgovornost i konstruktivnost.

"U ovom trenutku, naravno, sve pozivam na odgovornost i konstruktivnost imajući u vidu političku i gospodarsku situaciju u kojoj se nalazimo", rekla je predsjednica Grabar-Kitarović novinarima u petak navečer u Splitu gdje je bila na svečanoj akademiji u povodu 26. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade.

Istaknula kako "u skladu sa svojim ustavnim ovlastima vrlo pozorno" prati aktualnu situaciju.

"Vrlo pozorno pratim odnose kako u Vladi tako i u Hrvatskome saboru i odnose među političkim strankama u skladu sa svojim ustavnim ovlastima nastojeći biti jamac stabilnosti i brinuti se o neometanom i usklađenom funkcioniranju državne vlasti", rekla je predsjednica Grabar-Kitarović odgovarajući na novinarsko pitanje kako komentira novonastalu političku situaciju u Hrvatskoj.

Komentara 13

CI
cinbenik
17:08 29.04.2017.

A sve je krenulo izbacivanjem Franjinog Tita iz Titine vile,u kojoj i danas stoluje presednica samo HDZe Hrvata........Novi izbori i za vladu i presdnika RH,je najbolje rjesenje,jerf i ja pozorno pratim dogadjaje i tvrdim da je to najbolje za Hrvatsku u ovom trenutku,isto kao sto bi bilo najbolje za Hrvatsku,da je Bozo smio odmah ici u koaliciju sa Milanovicem i kukuriku,kako bi se nastavio redati uspjeh kukuriku koji napravise u najtezim uvjetima vladanja ikada........

MG
mato.greganic
07:55 29.04.2017.

Bože dali stvarno zaslužujemo ovakvu predsjednicu kaj smo toliko grešni narod sve se ruši, kupuje, podmicuje, ucjenjuje a ona prati, koga ????

Avatar mama mia
mama mia
22:15 01.05.2017.

Iza ili ispred ograde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije