Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavaš po vrkiću

'Vrkić je lagodno živio dok su drugi trunuli u zatvorima'

Branimir Glavaš
Screenshot
05.05.2013.
u 14:41

Biračima je na početku kampanje za lokalne izbore poručio kako "glas za Ivicu Vrkića jest glas za Biljanu Borzan-Ćupurdiju i Vesnu Pusić“

- Ivica Vrkić bio je Titov SOJ-evac od 1972., kada je sklonjen u zavjetrinu lagodnog života \"povlaštene komunističke kaste\", sve do 1989., a cijelo je to vrijeme bio na rukovodećim radnim mjestima. Prodavao je istodobno sebe pod žrtvu komunističkog režima, dok su čelnici Hrvatskoga proljeća trunili po kazamatima – obrušio se Branimir Glavaš jučer ponovno na Vrkića, u pojašnjenju govora iz zatvora objavljenog u subotu na STV-u. Potvrđuje to, dodao je, i činjenica da je „pod \'patronatom\' gradskog Općinskog komiteta dobio veliki stan u elitnom dijelu Osijeka“.

„Secirao“ je i cijelu Vrkićevu karijeru, ističući kako mu je sve važne funkcije upravo on „riješio“. Dospio je tako, kaže, i na čelo Belja d.d. prije devet godina.

- Ljubav gospode Vrkića i Glavaša je pukla kada je privatizacija \"Belja d.d.\" po nalogu vladajućeg HDZ-a i Ive Sanadera izvršena za samo jednu kunu, uz otpise \"kupcu\" više stotina milijuna kuna poreznih obveza Belja d.d. Učinjeno je tako, iako je bilo i drugih puno povoljnijih zainteresiranih ulagača koji su udruženim snagama stvarnog stranog i domaćeg kapitala ponudili daleko povoljniju ponudu za privatizaciju, kao što su Steve Bubalo i Marko Pipunić – stoji u priopćenju kojeg „u ime Branimira Glavaša“ potpisuje glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar.

Biračima je na početku kampanje za lokalne izbore poručio kako \"glas za Ivicu Vrkića jest glas za Biljanu Borzan-Ćupurdiju i Vesnu Pusić“.

Vrkić je, inače, nestranački kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a za prvog čovjeka Osijeka, a po anketama jedini može ozbiljno ugroziti aktualnog HDSSB-ova gradonačelnika Krešimira Bubala.

>>Glavaš žestoko po Karamarku, \'sipao\' pohvale Liniću i Čačiću

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije