Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOTIVNI VIDEO

'Vrijeme je', poručuje Inicijativa za životno partnerstvo

Životno partnerstvo
Screenshot Youtube
14.05.2014.
u 13:04

U videu se pojavljuje i ambasadorica inicijative Nataša Janjić Lokas

Kao podršku donošenju Zakona o životnom partnerstvu, Inicijativa za životno partnerstvo snimila je video pod nazivom "Vrijeme je", u kojemu se među ostalima pojavljuju glumice Nataša Janjić Lokas i Ana Maras, komičarka Marina Orsag, maneken Filip Šalković, te Saša Sabol, svećenica Evangeličke luteranske crkve u Republici Hrvatskoj.

"Svim svojim građanskim i emotivnim bićem osjećam dužnost poticati na toleranciju, kao i ukazivati na činjenicu da još uvijek nažalost nismo svi ravnopravni. Svatko od nas, pogotovo ako pripada toj nadmoćnoj većini, može mijenjati društvo, a zatim i svijet, na bolje. Apsolutno sam za ravnopravnost među svim ljudima dobre volje, mojim prijateljima, susjedima, članovima obitelji, poznanicima, svim građanima i građankama Hrvatske", rekla je Nataša Janjić Lokas, inače ambasadorica inicijative.

 

>> Saborska straža spriječila postavljanje transparenta 'Jednaka prava za sve obitelji'

Komentara 8

KR
kristov
13:13 14.05.2014.

Tko su sad ovi???? Svakoga dana nova udruga. Jesu li ovi iz Platforme 112??? Ja sam mislio da po Zrinjevcu samo gradski psi seru i pišaju, čini se da ih ima više. Odmah im poslati kaznu za gaženje trave i onečišćenje u gradskom parku!

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:19 14.05.2014.

dosta ovog terora ljubitelja bradate žene

BU
burza
14:15 14.05.2014.

Vrijeme je da nas prestanete maltretirati sa tim glupostima i traziti paznju u drustvu o toj temi jer valjda niste za nista drugo sposobni nego raditi kaos i sebe stavljati u prvi plan zalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije