Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:
Povratak na članak

'Vrijeme je da mediji puste Milanovića na miru'

- Pustite čovjeka na miru. Još je u rujnu najavio da se povlači, sad je to formalizirao, bili smo u kontaktu i sve je napravio sukladno našem dogovoru - kazao je Bernardić.

Komentari 8

Avatar bokolo
bokolo
17:05 01.02.2017.

Znamo mi, imaju drugovi vaznijega posla

VL
MV
Mijat vrdoljak
21:49 01.02.2017.

Gospodin Davor Bernandić moli medije i svekoliku Hrvatsku javnost da gospodina saborskog zastupnika Zorana Milanović ostave na miru. Po ovoj temi napisao sam već tri komentara i svi su bili prikazani a naknadno su izbrisani, nadam se da vam je ovaj po volji.

VL
ST
Stefan1954
23:44 01.02.2017.

Bernardicu jel si ti njegov branitelj pa zato si toliko visoko na tabeli popularnosti ne moras svakoj flasi biti cep

VL
MA
mateoo
07:12 02.02.2017.

Jadnik, bas mi ga zao, izgubljeni titoist. Zoky bi rekao:" saka jada."

VL
MA
medjimurec_at
07:34 02.02.2017.

Sve vise slici na predhodnika , nikakovi prijedlozi i ideje , sarkasticni komentari i pljuvanje po neistomisljenicima . Bernardic ko i prije Milanovic ocjena -nula.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:43 02.02.2017.

bero je lik kojeg sdp treba braniti svim sredstvima i davati mu svu podršku. on štiti zokija, koji je s njim pod brisao, otežavao mu sve što je mogao, i onemogućavao. činjenica je da sdp bez zokija nema onu prodornostst u medijima, već se polako utapa u sivilu hrv politike. ili je pernar i sinčić to napravili, svojom drekom sve druge poklopili? ali i hdssb je ito radio, galamom skretali na sebe, tzv. 'slavoniju', koja im je vjerovala, i na kraju spušila. nema kruha od stalnog sukoba i svađe. treba raditi.

VL
RO
rommy
10:45 02.02.2017.

Pustite ROŠTAVOG na miru,kao što je on poslijednih godina pustio druge na miru.Nije djelio savjete,nije podcjenjivao i s visoka gledao druge,nije vrijeđao,nije lagao niti izmišljao,nije bio bahat prema puku...idealan PARTIJAC.Baš po mjeri SDP-a

VL
IL
ilicak
06:51 08.02.2017.

mediji ne trebaju pustati Milanovica na miru jer je i on oblajavao druge. Sttitio je ubice Hrvata i njih je velicao. Treba odgovarat za zlodjela koja je nanio hrvatskoj i hrvatima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.