Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOMOĆNA PRESUDA
Povratak na članak

Vrhovni sud smanjio kaznu muškarcu koji je nožem ubio svoga prijatelja

Zoranu L. (56) koji je u svibnju 2019. u Budrovcima kod Đakova nožem ubio prijatelja Tomislava Vukovića (42) smanjena je kazna s 10 na 8 godina

Komentari 3

ER
EroK
20:31 09.04.2021.

Čudan ovaj sud u Hrvatskoj. Procesuira nedostupne agresore, smanjuju i onako male kazne ubojicama, procesuiraju hrvatske branitelje i ne samo da ih strogo kažnjavaju, već im povisuju zatvorske i novčane kazne. Interesira me, ako je itko drugi od kažnjenika, osimsim branitelja i novčano kažnjen? Olakotna okolnost su i inicijali, a znamo koga se tako označuje! Čije je to sud i kome on služi u Hrvatskoj?

VL
BR
Branitelj2020
18:37 09.04.2021.

Za ubojstvo nevinog čovjeka hrvatsko korumpirano krivosuđe dosuđuje 8 godiina.Po kojoj je onda logici Filip Zavadlav dobio40 godina za ubojstvo trojce dilera? Očitio nije Zavadlav nikoga potplatio.

VL
CO
Condorgrab
19:38 09.04.2021.

Đuro Sessa je kao olakšavajuću okolnost uzeo u obzir da je ubojica bio član HDZ-a i da je nož bio oštar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.