Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bludne radnje

Vrhovni sud smanjio kaznu Damiru Šišakoviću. Zlostavljao je maloljetnicu na Krku

Damir Šišaković
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
02.07.2019.
u 11:35

Damir Šišaković 2016. je pobjegao iz sisačkog zatvora, a nekoliko dana kasnije uhvaćen je na Krku

Vrhovni sud je za šest mjeseci ublažio kaznu zatvora od pet i pol godina koju je riječki Županijski sud izrekao Damiru Šišakoviću (37) iz Zagreba za razbojništvo i bludne radnje, javlja Novi list.

Prijašnja presuda odnosila se na silovanje, ali suci Vrhovnog suda su prosudili da se radilo o bludnim radnjama pa mu je kazna smanjena.

Podsjetimo, Damir Šišaković 2016. je pobjegao iz sisačkog zatvora, a nekoliko dana kasnije uhvaćen je na Krku. On je uspio raširiti rešetke na prozoru i pobjeći na slobodu gdje je zlostavljao i opljačkao maloljetnicu. Natjerao ju je da na bankomatu digne novac.

Komentara 4

MA
magnum2013
14:50 02.07.2019.

Volio bih samo da se nešto takovo dogodi nekome od ovih što umanjuju kazne. Dali bi i za svoje dijete tvrdili da to nije bilo silovanje već bludna radnja. Sramota.

LI
liliZG
12:16 02.07.2019.

pa da, treba mu još toga smanjiti da bi što prije izašao na ulici i opljačka i maltretira nekog dr , po mogućnosti osobu koja mu je kaznu smanjila...

JK
J. K.
12:53 02.07.2019.

Bitno da kreten ima tetovažu gospe preko cijele ruke.....bemti pileći mozak, zašto takvi ljudi uopće žive? Zašto ih se ne eutanazira? Ili bar strpa na goli otok doživotno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije