Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispunjeni uvjeti

Vrhovni sud odgovorio na Milanovićeve prozivke

Zagreb: Milanović na obilježavanju 30. godišnjice osnutka 83. samostalnog bataljuna HV-a
Igor Soban/PIXSELL
15.10.2021.
u 13:59

Milanović je kazao da je tajming donošenja presude u slučaju Fimi media neobičan

Predsjednik Zoran Milanović danas je komentirao presudu Vrhovnog suda u slučaju Fimi media. Tom prilikom je kazao da je tajming presude neobičan. Stigao je odgovor s Vrhovnog suda predsjedniku. 

"Pogrešno Zoran Milanović: Vrhovni sud uvijek otprema i objavljuje odluke tek kada su za to ispunjeni uvjeti iz Sudskog poslovnika i Poslovnika o radu VSRH, bez obzira na događaje izvan suda", objavili su s Vrhovnog suda na Twitteru.

Podsjetimo, Milanović je kazao: "Tajming je neobičan, kao da ih je netko ucjenjivao. Nije cijelo pravosuđe HDZ-ovo. Presuda je očito napisana ranije i čuvana je u otpremi. Netko je donio tu odluku, nije kotlovničar. Treba pitati s kojim motivima. Dan, dva prije imenovanja novog predsjednika Vrhovnog suda je objavljena".

"Naveo sam vam primjer, datum objave presude, drugostupanjske presude u slučaju HDZ-a. Da sam član HDZ-a, ja bih time bio revoltiran. Kada napišeš presudu i onda je čuvaš u ladici, očito nešto pokušavaš iskamčiti. Ne znam je li ovo u obranu HDZ-a. Ne znam, ali je svakako u obranu poštenja", kazao je između ostalog Milanović.

Komentara 4

AB
abendblatt
14:37 15.10.2021.

MIlanoviceve izjave, su najbolji primjer mjesanja u pravosudje.

KE
kemtonator
20:58 15.10.2021.

Moćna izjava Vrhovnog suda. Baš moćna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije