Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Ina - Mol

Vrhovni sud idući tjedan odlučuje o izuzeću suca Ivana Turudića

Ivan Turudić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
15.09.2015.
u 07:15

Sanaderovi branitelji tražili su i izuzeće svih sudaca zagrebačkog Županijskog suda koji bi mogli odlučivati o zahtjevu za Turudićevim izuzećem.

Hoće li sudac Ivan Turudić suditi Ivi Sanaderu na ponovljenom suđenju za afere Hypo i Ina - MOL, trebalo bi se znati početkom idućeg tjedna.

Tada će, naime, Vrhovni sud, odnosno Branko Hrvatin, predsjednik tog suda, odlučiti o zahtjevu Sanaderove obrane koja je tražila izuzeće Turudića kao predsjednika zagrebačkog Županijskog suda, ali i kao predsjednika sudskog vijeća.

Sanaderovi branitelji tražili su i izuzeće svih sudaca zagrebačkog Županijskog suda koji bi mogli odlučivati o zahtjevu za Turudićevim izuzećem.

I dok se čeka odluka Vrhovnog suda, Sanaderu će u srijedu biti nastavljeno suđenje za aferu Planinska, a potkraj mjeseca Vrhovni sud odlučivat će o Fimi mediji.

>> Sanaderovi branitelji traže izuzeće Turudića i svih drugih sudaca Županijskog suda

>> O izuzeću suca Turudića odlučivat će Vrhovni sud

Komentara 12

PA
Pape5
08:46 15.09.2015.

Poradi jačanja digniteta sudačke struke, Turudića izuzeti sa Zrinjevca u Remetinec.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:06 15.09.2015.

Opcinski, zupanijski, vrhovni, ustavni,....nema veze, uvjek ce jedan osloboditi kriminalca.

ZD
zdepar
10:13 15.09.2015.

milanovićev egzekutor, misli da je nedodirljiv, ali valjda će jednom profunkcionirati ta pravna država da je svatko nevin dok mu se krivica ne dokaže i za osudu treba imati dokaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije