Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost od poplava
Povratak na članak

Od debelih minusa do velike promjene: Ovakvo vrijeme nas očekuje idući tjedan

Zbog topljenja snijega i kiše koja će padati očekuju se poplave pa su pripreme za obranu već počele

Komentari 6

Avatar Idler 3
Idler 3
14:11 04.03.2018.

Postavljaju "box barijere" ??? Ne bi znal na kojem je to jeziku al ak se ne varam mislili ste napisat "kockaste prepreke"...il obične mrežaste okvire kaj se puniju šodrom i pijeskom...il pregrade...il.... ?!

VL
NO
nogogaz
15:08 04.03.2018.

ocistite snijeg i led oko šahtova meterone kanalizacije i oko svih odvoda.

VL
RO
robertbruckner
14:18 04.03.2018.

Kaj ima vojska sa ciscenjem snijega kaj????? Ja to jos nigdje nisam vidio vani da vojska cisti snijeg za vucibatine i ljencuge, nek crknu ako nece cistit, cast starcima koji nemogu njima treba alji komuniszima mladim i onim z studenskog foruma i setacima cucki koji biraju studenski forum? Zakaj???????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.