Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne)zgoda

Vrdoljak vozio službeni Hyundai pa umjesto dizela ulio benzin?

'slavonija-22.01.2009.osijek,hrvatska,pres konferencija povodom neopozive ostavke dogradonacelnika osijeka,ivan vrdoljak. Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
'Davor Javorovic/Vecernji list'
30.06.2011.
u 13:16

Javne osobe ne mogu biti svete krave i, ako se dogodi pogreška, moraju za nju odgovarati – zaključio je Anto Đapić.

Ograđujem se odmah ako informacija nije točna, no je li istina da je dogradonačelnik Ivan Vrdoljak (HNS) osobno vozio službeni gradski automobil, utočio u njega pogrešno gorivo zbog čega se dogodila velika šteta, navodno oko 30.000 kuna, i tko je platio tu štetu – pitao je danas na osječkom Gradskom vijeću vijećnik HSP-a Anto Đapić.

Kako je kazao, da je u pitanju vozač, sigurno bi mu se odmah oduzimalo od plaće dok ne namiri štetu.

– Nemam namjeru biti maliciozan, ali nema potrebe da dužnosnici sami upravljaju automobilima – dodao je Đapić. U obranu Vrdoljaka, koji inače vozi Hyundai Sonatu i prema pričama umjesto dizela ulio je benzin, stao je gradonačelnik Krešimir Bubalo (HDSSB) naglasivši da i on čuje svakojakih tračeva, ali da ih odbacuje.

– Da je to napravio, snosio bi trošak – naglasio je Bubalo dodajući da je on inzistirao da i sami koriste vozila koja su im na raspolaganju 24 sata. Vozilom se, objasnio je i Vrdoljak, koriste zato što bi bilo preskupo plaćati vozačima prekovremene sate, a i "nije u redu držati ljude do 23 sata".

– Ovo s pogrešnim točenjem uopće neću komentirati. Ja ne tankiram – zaključio je Vrdoljak i stao u obranu Bubala koji je, unatoč napadajima bubrežnih kamenaca te vidno lošem zdravstvenom stanju, došao na sjednicu Vijeća.

– Čovjek je plakao, povraćao od bolova, al' smogao je snage i rekao: "Ja moram doći pred svoje vijećnike". Ja samo mogu reći, Krešo, svaka čast – rekao je Vrdoljak, kojemu je na sve replicirao vijećnik Đapić.

– Kao što sam rekao, ograđujem se ako nije točno da ste pogrešno gorivo ulili u auto, no tu su mi informaciju potvrdili i u kući u kojoj radite pa tražim pismeni odgovor s posebnim naglaskom pobijanja pogrešnog točenja i učinjene štete koju su platili građani Osijeka. Javne osobe ne mogu biti svete krave i, ako se dogodi pogreška, moraju za nju odgovarati – zaključio je Anto Đapić.

Komentara 8

DA
Dak1807
14:18 30.06.2011.

Iz koje je on stranke.....Ha,ha.......

BU
BukiZG
18:07 30.06.2011.

Magistar Anto đapić ili je možda do sada uspio prepisati i doktorat pa je Doktor Anto Đapić :)))

KA
karambita
14:08 30.06.2011.

Od tolikih problema, oni se svadjaju oko benzina...pisurija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije