Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kompatibilno s politikom HNS-a'

Vrdoljak: Uvjeren sam da će se Milanović boriti za tolerantnu i naprednu Hrvatsku

Ivan Vrdoljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.01.2020.
u 13:57

Ocijenio je kako su na predsjedničkim izborima građani Republike Hrvatske poručili ekstremistima bilo koje vrste i besadržajnim populistima da im je isteklo vrijeme ta da više nemaju nikakvu potporu i da se vraćamo u budućnost

Predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS) Ivan Vrdoljak izrazio je uvjerenost da će Zoran Milanović svoju dužnost obavljati u skaldu s Ustavom i zakonom te da će se boriti za tolerantnu i naprednu Hrvatsku, onako kako je govorio u kampanji.

Smatra kako je to je kompatibilno s politikom HNS-a pa će na temelju toga s njim i surađivati. Kohabitacija će, smatra, biti izazovna. Vjerujem da će biti u interesu Republike Hrvatske i hrvatskih građana, rekao je Vrdoljak uoči svečanog prijema povodom proslave pravoslavnog Božića koji su organizirali Srpsko narodno vijeće i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba.

Ocijenio je kako su na predsjedničkim izborima građani Republike Hrvatske poručili ekstremistima bilo koje vrste i besadržajnim populistima da im je isteklo vrijeme ta da više nemaju nikakvu potporu i da se vraćamo u budućnost.

Smatra kako u kampanji nije bio dobar sadržaj koji se temeljilo na prošlosti. S druge strane, sinoć je bio praznik demokracije, što je iskorak u hrvatskoj politici i razvoju demokracije, istaknuo je Vrdoljak dodavši kako ga veseli komunikacija nakon izbornih rezultata. Poručio je kako HNS neće ići ni lijevo ni desno nego samo sa svojim partnerima.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ukurtapash
ukurtapash
14:19 06.01.2020.

ah, da. evo nam jos jednog visokoskolovanog gradjanina koji je svoj politicki put kalio pod skutima jos skolovanije, naprednije i intelektualno superiornije vesne pusic. posto je doticni jedan iznimno uspjesan i inteligentan covjek, nije nikakvo iznenadjenje njegova izjava kako ce covjek od jedne knjige koji se javno hvali kako laze drzavnicima drugih zemalja biti "dobar predsjednik".

Avatar southman
southman
14:59 06.01.2020.

Eto prilike Vrdoljaku i kompanjonima za nastavak političkog (lopovskog) puta.

IB
ibiza
18:16 06.01.2020.

sada mu su uvuci u D..e

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije