Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa HNS-a

Vrdoljak pozvao SDP da potpiše prijedlog za opoziv Vlade

Ivan Vrdoljak
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.05.2017.
u 15:37

Predsjednik HNS-a očekuje reakciju Bernardićevog SDP-a

Čelnik HNS-a Ivan Vrdoljak je na svojem Facebook profilu objavio da su se IDS i HSU priključili njihovoj inicijativi za opoziv Vlade Andreja Plenkovića.

- Kolege i prijatelji liberali iz IDS-a, pridružili su nam se zajedno s HSU-om i stavili svoja tri potpisa na naš prijedlog za opoziv Vlade. Sad nas je 13 od potrebnih 31 i nadam se da će nam se kolege socijaldemokrati uskoro pridružiti inicijativi, napisao je Vrdoljak. 

Predsjednik HNS-a očekuje reakciju Bernardićevog SDP-a i nada se da će u Sabor nakon lokalnih izbora doći s dovoljnih brojem potpisa za prijedlog opoziva Vlade. 

- Mislim da je svima potpuno jasno da, nakon što se potpunom kaosu na desnici između Mosta i HDZ-a danas priključio i Hasanbegović, stabilne većine u Saboru jednostavno nema, objavio je Vrdoljak pozvavši se na prethodno izbacivanje Zlatka Hasanbegovića iz HDZ-a te previranja na desnom političkom spektru.

 

 

Komentara 25

PO
portugisac
15:52 08.05.2017.

Kada bi i potpisali svi to ionako nije provedivo kroz noć jer sabor ionako miruje do poslije lokalnih izbora. Onda će Plenković već znati da li ima jednu sigurnu večinu ili će sam predložiti nove izbore. Važno je da see ljudi zabavljaju. Meni je interesantno da se praktično ne reagira na onaj Vrdoljakov lapsus u vezi Savke Dapčević Kučar. Da je to napravio netko iz desne struje razapinjali bi ga u medijima mjesecima a vjerojatno bi ga natjerali i na ostavku zbog takove uvrede.

DU
Deleted user
17:33 08.05.2017.

Mi stvarno nismo pravna država kad još nije podignuta optužnica protiv Vrdoljaka i Mrak

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
17:36 08.05.2017.

Kad bi se ukinulo predizborno koaliranje, brzo bi se ove bahate stranke umirile i to za sva vremena !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije