Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči lokalnih izbora

Vrdoljak: Jači smo nego ikada i vjerujem da ćemo ostvariti cilj

Ivan Vrdoljak
Daniel Kasap/PIXSELL
15.10.2012.
u 16:44

Cilj je stranke da ostvari ukupno 20 posto bolji izborni rezultat nego prije četiri godine

HNS je uoči lokalnih izbora postavio vrlo visoke ciljeve. Cilj je stranke da ostvari ukupno 20 posto bolji izborni rezultat nego prije četiri godine. To je rečeno za županijske turneje čelništva stranke na konferenciji za novinare HNS-a u Sisku.

– Često nam govore kako smo prerano krenuli s kampanjom, ali odgovaramo da nismo. Želimo obići sve županije i upoznati sve specifičnosti kojima HNS dočekuje izbore. Organizacijski i sustavno jači smo nego ikada i vjerujem da ćemo svoj cilj ostvariti. Treba posložiti organizaciju i s drugim se političkim strankama dogovoriti o zajedničkom nastupu na izborima. Imamo dobru ekipu i 42.000 članova u državi, što je jamstvo uspjeha. Dajemo punu potporu županijskim i gradskim organizacijama za suradnju s partnerima. Ponajprije ćemo pregovarati s političkim strankama iz sastava Kukuriku koalicije – rekao je dopredsjednik stranke i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak.

Konferenciji su nazočili predsjednik Županijske organizacije HNS-a Ivan Nekvapil i predsjednik Gradske organizacije HNS-a u Sisku Vlado Andučić.

Ključne riječi

Komentara 12

KO
korisnik2
18:24 15.10.2012.

daj samo pogledajte tu facu... narcisoid broj 3 iz hrvatske "narodne" stranke. to je ocigledno bolest koja vlada hrvatskom "narodnom" strankom.

AB
abram
19:38 15.10.2012.

...koja snaga....ja stvarno ner azumijem, pa to je stranka koja ima 5-6 članova i koju su stvorili mediji....

KA
kadulja
17:38 15.10.2012.

nadam se da nigdje nećete preći iborni prag sijela vaša stranka ,a pogotovo vaši šefovi su sramota ove zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije