Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI SE JEDNIM TRAKOM

Vrbovsko: Kamion se zabio u navoz pokraj tunela na autocesti A6

vrbovsko,kamion,prometna nesreća (1)
Foto: Nel Paveltić/PIXSELL
1/14
18.07.2012.
u 18:21

Na autocesti A6 Rijeka – Zagreb, pokraj tunela Čardak u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovao kamion koji se zabio u navoz pored tunela.

Komentara 17

OB
-obrisani-
19:50 18.07.2012.

vidi se ispadnuti sadržaj Jaka smo mi država prodajemo talijanski paradajsz i povrće toliko od naše zarade u turizmua lova ide strancima ove naše ****** smao zanima PDV ba**a sve uništila s tim uvozom

VI
Vito
08:45 19.07.2012.

USA autoputovi na takvim i sličnim, opasnim, mjestima imaju bačve s vodom, šljunak debelo nasipan kako bi zaustavio svako brzo kretanje i spasio živote.. A što imamo mi? Čelične lansirne rampe koje uzdignu vozilo da se bolje i lakše zabijee kad vozač izgubi kontrolu iz "nepoznatih" razloga... Koliko bi nas to koštalo? Onoliko koliko košta plastična bačva puna vode, ali sigurno manje nego što vrijedi ljudski život .. USA prometni stručnjaci su čak razvili i metalnu "harmoniku" koja zaustavlja kamione brzina do 90 km/h na udaljensoti od 10m kad ju udare... Prednji dio kamiona je uništen, ali je vozač neoštećen... Možete pronaći na web-u, kad potražite... Meni brišu linkove, jer su korisni i jasno pokazuju što sve postoji u svijetu, ašto "naši" novinari ne žele prenijeti Hrvaticama i Hrvatima...

Avatar Joja
Joja
19:08 18.07.2012.

Kako mu to uspjelo, jedino ako nije zaspao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije