Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj rođaka
Povratak na članak

Vratio sam mu dug u janjcima, a sada nas izbacuje iz kuće!

Obitelj Zlatka Lučića broji 15 članova. Zbog duga od 15.800 kuna njihov rođak Marko Lučić pokrenuo je ovrhu Zlatkove kuće vrijedne 900.000 kuna.

Komentari 5

OB
-obrisani-
10:22 22.04.2010.

ne vidim razlog zbog kojeg obiteljska svađa mora i može završiti u novinama, pogotovo zato što postoji pravomočna presuda. Izgleda da novinari moraju napuniti kvoru vijesi u crnoj kronici, pa makar je punili i sa ovakvim moronskim vijestima! Usput, ADMINE. I am back!!! Usprkos tvojoj obrani četnika i baniranju moga nick-a! Ne možeš ti mene toliko banirati, koliko se ja mogu ponovno prijavljivati i boriti se protiv četnika, jugoslovenčina,komunjara i orijunaša! Živjela RH i sloboda govora!!!

VL
OB
-obrisani-
12:52 22.04.2010.

sinatra u kojem ti stoljecu zivis. svasta je li ovo 21 stoljece ili 15-sto. ljudi na balkanu i dalje zive u drugom svjetskom ratu, sto bi mi tek u Irskoj rekli za Engleze. Svasta. Stvarno u Hrvatskoj i dalje ima ludog svijeta.

VL
Avatar mliniški
mliniški
13:45 22.04.2010.

Vidi se napredak u dužničkim odnosima.Nekada se na kamenu sporovi riješavali kamenom i kamom, a eto danas se ogledali na gruntovčane i sporove rješavju putem suda Bravo !

VL
OB
-obrisani-
14:03 22.04.2010.

dublin, \"što bi mi u Irskoj rekli za engleze\"..!? Kao prvo, ti nisi irac, pa se onda ne trpaj u istu vreću s njima. Pa ja ne znam što bi ti rekao za engleze, ali znam da ih ne vole Irci, Škoti i Velšani. Ne vole ih ni Francuzi i Njemci. Znam da Francuizi ne vole Njemce, a ne šmekaju ih ni Nizozemci. Flamanci i Valonci se ne trpe u Belgiji, a Slovaci mrze Mađare. Svima skupa Njemačka ide na penis. Nakon svega što sam ti nabrojao i što je apsolutna istina, pitam se u kojoj ti bajci ziviš? Usput, ja ne mrzim nikoga, osim četnika koji su napali moju zemlju i koji bi je i danas okupirali, da to mogu.

VL
OB
-obrisani-
18:48 27.04.2010.

Tko će kome ako ne svoj svome? Prvo je ovaj uzeo robu koju nije platio a onda mu onaj oće prodat kuću

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.