Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONSTRUOZNO

Vratio psa iz šetnje pa ga zaklao

Pixsell/Ilustracija
06.04.2021.
u 15:22

- Taj dan nisam uzeo dovoljno terapije - branio se Kristijan Š.

Zbog ubijanja i mučenja životinja u Remetincu je završio Kristijan Š. kojem je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Za djelo za koje je osumnjičen predviđena je kazna zatvora do godinu dana, a njega se sumnjiči da je zaklao svog psa Mrvicu!?

Dogodilo se to 31. ožujka, kada je, kako se sumnja Kristijan Š. svog psa izveo u šetnju. Tijekom te šetnje, Mrvica je u jednom trenutku zgrabio kost. Kristijan Š. mu je  kost pokušao oduzeti, no pas  je nije puštao. U tom natezanju čovjeka i psa, pas je šapom ogrebao vlasnika, što je Kristijana Š. toliko izrevoltiralo, da je uzeo psa u naručje, odnio ga u stan gdje ga je - zaklao. 

Ne zna se tko ga je prijavio policiji, no kada je uhićen  Kristijan Š. se branio da je on dugogodišnji ovisnik o narkoticima, koji se pokušava liječiti.

- Taj dan nisam uzeo dovoljno terapije - branio se Kristijan Š.

Neslužbeno se doznaje  da je ranije osuđivan zbog  razbojstva, prijetnje i nedozvoljenog držanja oružja. Bio je optužen da je 2007. s kalašnjikovom upao u jednu zagrebačku kladionicu, nakon čega je ispalio više hitaca u zrak, prije no što je kalašnjikov uperio djelatnici u glavu. Tada je odnio oko 7500 kuna, a kalašnjikov je  nakon toga sakrio kod člana  obitelji gdje ga je policija našla prilikom pretraga.  I tada je bio pod utjecajem droge. 

Ključne riječi

Komentara 43

KO
Kokoiduhovi
17:59 06.04.2021.

Kao i ljudi koji imaju djecu, a ne bi smjeli imati ni crtež djeteta, tak i neki nazovi pesoljupci, imaju pese da ih muče pa evo, i ubijaju. I tu trebate mijenjati zakone. Osobi koja je cuger, narkoman, tabletoman i sl. treba zakonom zabraniti da ima djecu, kućne ljubimce, ikoga...

Avatar madcap
madcap
19:47 06.04.2021.

Nisi ti ovisnik, ti si đubre, ono zadnje.

UM
umnjak
16:11 06.04.2021.

Metak u čelo psihopatu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije