Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodaje vjenčanicu

Vratili se s medenog mjeseca pa doznala što njezin muž zapravo misli o njoj

Jane Tarren
Foto: Facebook
16.10.2017.
u 13:37

Jane Tarren znala je da nešto nije u redu s njom i suprugom čim su otišli na bračno putovanje jer se, kaže, osjećala kao na sahrani, a ne na medenom mjesecu

Jane Tarren iz engleskog Yorka odlučila je preko Facebooka prodati svoju vjenčanicu nakon fijaska od braka u kojem je bila.

Vjenčanicu koju je platila 800 funti sada prodaje za 150, a novac će darovati u humanitarne svrhe.

U opisu vjenčanice stoji kako je u ''odličnom stanju, za razliku od njezina braka''.

Jane (46) i Michael Borg (42) upoznali su se 2013. godine preko interneta, a vjenčali su se u svibnju prošle godine. No, odmah poslije vjenčanja nastali su bračni problemi.

Par je otišao na medeni mjesec u Meksiko, a Jane je ondje svog novog supruga uhvatila kako razgovara s dvije djevojke.

– Kada smo došli na bračno putovanje, izgledalo je kao da smo na sahrani. Nije bilo nikakve strasti, nije bilo ljubavi. Jedne večeri uhvatila sam ga kako pije i razgovara s dvije djevojke. Znala sam da nešto nije u redu – ispričala je Jane.

Ona je sada na Facebooku objavila fotografije vjenčanice u kojoj se udala i zamolila svoje prijatelje da joj pomognu riješiti se haljine koja je podsjeća da je bila udana za lažljivca.

– Sva loša sreća s haljine je uklonjena jer sam je dala očistiti, a to znam jer sam se nakon toga i ja bolje osjećala i bila sam sretnija nakon što sam shvatila kako je to kada se prema tebi dobro ponašaju u vezi – napisala je ona.

Kada su se Jane i Michael vratili s bračnog putovanja, ona je pronašla poruke koje je njezin suprug slao svom prijatelju, a u kojem mu je govorio da je ''oženio debelu djevojku i da je ne voli''.

Jane je zatražila razvod od supruga zbog njegova nerazumnog ponašanja.

– Uči se iz pogrešaka, a ovo je bila jedna skupa lekcija. Bila sam spremna hodati po vatri za tog muškarca, Ne mrzim ga sada, samo ga žalim – rekla je ona.

Komentara 16

IM
Immanuell
14:23 16.10.2017.

Zašto se njome oženio? Ta nije preko noći postala debela....

KA
Katarinabb
17:14 16.10.2017.

Ljudi moji,niste ni vi savrseni,pa tako nije ni ta zena. Prvo pogledajte sebe pa pricajte o drugima.. Sramota moze da vas bude.

MT
makan tahi
21:40 16.10.2017.

od vijenćanice bi se mogao napraviti padobran kolika je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije