Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon zajedno

Vratili mu trogodišnju kćer: Danas sam najsretniji čovjek na svijetu!

neon mathes (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/8
25.09.2013.
u 20:00

Mathes nijedan trenutak nije puštao iz ruku kćer koju je nekoliko tjedana zbog neimaštine bio prisiljen predati udomiteljima.

– Danas sam najsretniji čovjek na svijetu! Nemam riječi kojima bih se zahvalio svima koji su mi ovih dana pomagali. Želim samo poručiti da pomoć koju su mi poslali nije otišla u krive ruke. Sve što bude višak stavljat ću u "kućni Caritas" i dijelit ću okolo svima koji budu trebali pomoć. Onako kako su svi meni pomagali tako ću i ja nastaviti širiti njihovu dobrotu – rekao je Neon Mathes iz Baranje kada su mu vratili kćer Neu (3), pišu 24 sata.

Mathes nijedan trenutak nije puštao iz ruku kćer koju je nekoliko tjedana zbog neimaštine bio prisiljen predati udomiteljima.

– Ćaća, idemo po pugić i sladoled – uzviknula je malena Nea nakon što je izletjela iz auta.

Djelatnici Centra za socijalnu skrb u srijedu oko 11 sati vratili su je ocu u baranjskom Grabovcu.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije