Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani gost

Vratila se s putovanja pa je iznenadio čudan zvuk iz komode: Skoro sam doživjela srčani

ladica
Foto: Getty Images
13.10.2018.
u 14:30

Kada se žena vratila s putovanja čula je neobične zvukove iz spavaće sobe. Dolazili su iz komode, odnosno ladice u kojoj drži donje rublje

Kada imate kućne ljubimce, za planiranje putovanja važna je dobra organizacija. Tako je jedna žena iz Engleske svoje dvije mačke ostavila na čuvanju susjedu.

Srećom, susjed Stu je ljubitelj mačaka pa mu nije bio problem ići hraniti susjedine mačke dok je ona na odmoru.

No, kada se žena vratila s putovanja čula je neobične zvukove iz spavaće sobe. Dolazili su iz komode, odnosno ladice u kojoj drži donje rublje.

Kada je otvorila ladicu u njoj je pronašla susjedovu mačku koja se izgubila. Riječ je o istom susjedu koji je hranio njezine mačke, a njegova ga je, pretpostavlja se, pratila kada je išao kod susjede i ondje se udomaćila. Skrivala se ispod kreveta i među donjim rubljem, a nije je bilo čak tjedan dana.

Stu i njegova supruga pretražili su sve ne bi li pronašli nestalog mačka, no njemu nije bilo ni traga.

– Susjeda je došla kasno u nedjelju kući, pozdravila je svoje dvije mačke i otišla u krevet. U ponedjeljak ujutro čula je nešto u ladicama, pogledala je i skoro dobila srčani udar – napisao je vlasnik mačka na Twitteru i dodao kako njegov ljubimac nije bio gladan jer je jeo hranu susjednih mačaka te je i nuždu obavljao u njihov pijesak.

>> Otac preko kamere gledao kćer kako spava, šokiralo ga ono što je vidio pokraj krevetića

Ključne riječi

Komentara 4

VL
vlaser
18:32 13.10.2018.

ja vec pomislio - nasli pupavceve kosti. kakvo razocaranje

DH
dalibor.hren
15:59 13.10.2018.

Jbt. a ja sam mislio da je u ladici bila Karolina!

DU
Deleted user
16:51 13.10.2018.

Anyway, here's the prodigal son, back where he belongs. Thank you again for all the love. I can never thank you all enough......jel ovo neki rvacki dijalekt iz gruntovca ili gornjih przogrnaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije