Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odjelu nema vratara ni kamere, dvorište je bez ograde
Povratak na članak

Vrapče: Ubojica Željko B. opet će moći pobjeći

Nakon uhićenja opasnog ubojice, posjetili smo odjel forenzične psihijatrije gdje je ponovno smješten među 70 pacijenata

Komentari 6

TU
Tupislav
01:56 06.02.2010.

Ne samo da moze pobjeci, moze i ukrasti auto, nalijepiti Taxi naljepnicu, i voziti nas naokolo. Ako neko prigovori za nesto, noz pod vrat.

VL
MM
Mladen Miletić
22:02 05.02.2010.

Vrapče: Ubojica Željko B. opet će moći pobjeći, ali se je uvjerio da Hrvatska van ludnice nenudi ništa boljega i pametnijega. Zima hladno svuda trebaš novac svi samo gledaju kako če koga zahebati strpati u zatvor optužiti shebati ili kakoko preživjeti u haračkoj balkanskoj demojraciji...

VL
OB
-obrisani-
00:52 06.02.2010.

cuvaj se vozacu dusko mihaljevicu

VL
CR
crocro
08:14 06.02.2010.

Ako se dogodi da ponovo pobjegne i da ga uhvate onda u ćeliju s njim i onoga tko je odgovoran da ga nije stavio u ćeliju. A imaju prostorija s rešetkama. Samo što mu oni daju hotelsku komociju. A mi gledamo na njegova prava. Pa mu treba titrati. Po njihovom je manje zlo da on pobije nekoliko ljudi, nego da njega stave u rešetke. A mi samo reagiramo post festum. Kada netko izgubi glavu ili npr. na prijelazu pruge se ugradi rampa samo kada u nekoliko navrata vlak prijeđe preko automobila i izginu ljudi.

VL
OB
-obrisani-
09:47 06.02.2010.

Velika ideja na pamet mi pala Razbila mi glavu, zato sam budala Neoprezna noga na lud kamen stala Okliznuh se padoh, zato sam budala Moj najbolji drug je prodavao zjala Ja sam bio kupac, zato sam budala

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:23 06.02.2010.

Zar stvarno treba čekati da netko bude ubijen da se nešto poduzme???? Pa tko je tu lud?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.