Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branio labradora?

Vraćajući se iz lova, lovac iz Vrlike ustrijelio psa

lovac
Tino Jurić/Večernji list
29.11.2010.
u 12:39

Stjepan Š. na prekršajnoj je obradi u policiji. Tvrdi kako je mislio da je pas bijesan jer je pokušavao ugristi njegova labradora za vrat

Stjepan Š. (46) iz Vrlike, vraćajući se u nedjelju oko 13 sati iz lova, u mjestu Koljani ustrijelio je psa u vlasništvu svog sumještanina Vlade P. (48).

Policiji je ispričao kako je pas nepoznate pasmine napao njegova labradora. Stjepan je najprije pucao u zrak, a kako je nepoznati pas pokušavao ugristi labradora za vrat, posumnjao je da je bijesan te ga je ustrijelio.

U policiji je na prekršajnoj obradi. Privremeno su mu oduzeti lovačko oružje i streljivo.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:29 30.11.2010.

Nije ništa ulovio ,pa je iz ljutnje ustrijelio susjedova psa !!. Pa što ,,budala nije ustrijelio svojeg psa ili sebe,,debil nad debilima. Nadam se da će barem policija da,mu objasni demokraciju,,,uživo

DO
dormen
19:15 30.11.2010.

Dozvole za držanje i nošenje lovačkog oružja dobivaju psihopate,alkoholičari.nasilnici koji bolesno uživaju u ubijanju.Kod uporabe oružja uzimaju si veče ovlasti od policije i sličnih službi,ne poštuju Zakon o lovstvu i podzakonske akte,lovačku etiku i moral,upucavaju gradjane,izletnike ,domače životinje i sl.Takoako nešto im mogu dopuštati i tolerirati samo kolege lovci u policiji gori od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije