Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBUNA NA AUTOCESTI ZAGREB-KARLOVAC

Vozio unatrag zaustavnim trakom prema benzinskoj postaji

znak krivi smjer na autocesti
PIXSELL
15.12.2009.
u 12:38

- Odmah po dojavi uputili smo svoje djelatnike i pripadnike mobilne jednice Kobre na mjesto događaja, ali još nismo uspjeli pronaći toga vozača - kazao je Dražen Lauš, načelnik Operativnoga komunikacijskog centra PU karlovačke.

Nepoznati je vozač sivoga golfa svojom vožnjom unatrag zaustavnim trakom uzbunio vozače koji su vozili autocestom Zagreb-Karlovac u smjeru Karlovca.

- Odmah po dojavi uputili smo svoje djelatnike i pripadnike mobilne jednice Kobre na mjesto događaja, ali još nismo uspjeli pronaći toga vozača - kazao je Dražen Lauš, načelnik Operativnoga komunikacijskog centra PU karlovačke.

Policija je dojavu zaprimila od jednog vozača nekoliko minuta prije 12 sati. Svjedok je prijavio da je uočio da se vozilo kreće unatrag zaustavnim trakom prema benzinskoj postaji Tifon u Draganiću koja se nalazi pet kilometara od izlaza za Karlovac.

Iako policija i kobre vozača golfa dvojke nisu pronašli na benzinskoj postaji Tifon krenuli su u akciju kako bi utvrdili indetitet vozača. Nakon samo tri sata otkriveno je kako je riječ o 45-godišnjaku iz Zagreba protiv kojeg će zbog vožnje untarag autocestom biti podnesena kaznena prijava.

Komentara 6

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
13:31 15.12.2009.

zar je to vijest baš za naslovnu stranicu?

RA
Rak
13:44 15.12.2009.

Putujem kao servisni tehničar 5-8 tisuća kilometara mjesečno i gospodo iz večernjeg lista u svetoj heleni od smjera zagreba kada skrećete za vrbovec na brzu cestu u zadnjih deset dana su se dva automaobila vraćala ali sigurno dvijestotinjak metara unazad jer su promašili! To znači da ovo nije uopće ništa \"ne normalno\", a koliko puta sam zadnjih godinu, dvije ili više vidio takvih slučajeva. Mislim da to je za naslovnu stranicu jer koliko je to nesavjesno i opasno za ostale mislim da mnogima nije jasno!

BS
blade_st
14:42 15.12.2009.

pa hvala bogu da je to kod nas normalno. kad zbog ovako neke gluposti nazoves policiju samo sto te ne jeb* sve po spisku jer im smetas na marendi... lakse se postavit pred postaju, kopat nos i lagano gledat ko to nije upalio svijetla i ko nema pojas pa lipo koju kunu u dzep i proracun...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije