Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar na autocesti

Vozio u suprotnom smjeru pa skrivio nesreću, 4 teško ozlijeđenih

nesreća
Foto: PU Brodsko-posavska
1/2
09.12.2016.
u 14:21

Policija još uvijek utvrđuje gdje je neodgovorni njemački vozač pogriješio ušavši u krivi smjer

Policija je kazneno prijavila 75-godišnjeg njemačkog državljanina koji je, upravljajući Peugeotom njemačke registracije, autocestom vozio u suprotnom smjeru i tako skrivio prometnu nesreću u kojoj su četiri osobe teško ozlijeđene.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 1,25 sati nedaleko od Nove Gradiške. Najprije se sudario s Mercedesom austrijske registracije, koji mu je dolazio u susret i kojim je upravljao 57-godišnji bosanskohercegovački državljanin. Uslijed sudara, Mercedes je sletio na travu i zabio se u zaštitnu ogradu. Zatim je na otpale dijelove naletio Audi talijanske registracije, kojim je također upravljao državljanin BiH (35).  

U nesreći su teške tjelesne ozljede zadobili putnici iz Peugeota i Mercedesa dvije žene u dobi od 28 i 86 godina te dva muškarca u dobi od 57 i 75 godina, od kojih je dvoje zadržano na  liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Policija još uvijek utvrđuje gdje je neodgovorni njemački vozač pogriješio ušavši u krivi smjer.

>> Vozio 27 kilometara u suprotnom smjeru s 2,09 promila alkohola u krvi

>> Obijesni Riječanin pijan vozio u suprotnom smjeru po Dalmatini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije