Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Vozio se s poznanikom pa izašao iz vozila da bi zapalio 20 bala sjena

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
01.10.2021.
u 12:40

Kako je priopćila zagrebačka policija, dogodilo se to sredinom rujna oko 22 sata

Tko zna što je bilo u glavi 23-godišnjaka, koji  se sumnjiči da je zapalio 20 bala sijena, zbog čega je na koncu zaradio prijavu  za oštećenje tuđe stvari.

Kako je priopćila zagrebačka policija, dogodilo se to sredinom rujna oko 22 sata, kada je 23- godišnjak bio putnik u automobilu zagrebačkih oznaka. Vozilom je upravljao njegov poznanik.

Na polovici puta između naselja Paukovec i Banja Selo, osumnjičeni je svom poznaniku rekao da zaustavi automobil. Kada je ovaj to i učinio, 23-godišnjak je potom izašao iz vozila te otrčao do obližnjeg poljoprivrednog zemljišta gdje je zapalio 20 bala sijena koje su u potpunosti izgorjele.

Šteta je 10.000 kuna.

>> VIDEO Poznati novi detalji pokušaja otmice djeteta kod Zadra. Mještani: 'Prestravljeni smo!’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije