Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica

Vozio sa 2 promila pa autom sletio s ceste i završio u bolnici

sletio u provaliju (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.07.2012.
u 11:13

Sa županijske ceste sletio je nakon što je izgubio nadzor nad vozilom u zavoju. Auto je završio na krovu, a vozač i putnik u bolnici s teškim ozljedama

Marijan J. (49) teško je ozlijeđen u slijetanju Mazde 6 jučer oko 15 sati na području Velike Gorice. Zbrinut je u KBC-u Rebro, kao i teško ozlijeđeni Slavko L. (54), putnik  u automobilu koji je završio na krovu na cesti u Lukavcu.

Vozač je bio pod utjecajem 1,97 promila alkohola u krvi, a sa županijske ceste sletio je nakon što je izgubio nadzor nad vozilom u zavoju. 

Komentara 1

Avatar dariodario551
dariodario551
12:51 17.07.2012.

Za ovo bi trebalo tužiti i tražiti odštetu od Tvornice Alkohola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije