Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZINA I ALKOHOL

Vozio sa 1,21 promilom, sletio s ceste i zabio se u drvo

Ilustracija, policija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
06.10.2019.
u 10:25

Vozač je lakše ozlijeđen i pomoć mu je ukazana u KB Sv. Duh

Jedna teže i dvije lakše ozlijeđene osobe rezime su nesreće koju je skrivio pijani 19-godišnjak.

Kako je priopćila zagrebačka policija, on je u subotu oko 20 sati sa 1,21 promilom alkohola u krvi upravljao Fordom Focusom zagrebačkih oznaka. Kretao se kroz mjesto Vrbovec Samoborski, kolnikom nerazvrstane ceste Vrbovec u smjeru sjeveroistoka.

Dolaskom do kućnog broja 8, u blagom lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad  upravljačem te je prešao na suprotnu stranu kolnika. Potom je vozilom sišao na meki teren gdje se nastavio nekontrolirano kretati, da bi se vratio na kolnik i s vozilom sletio u neograđeni dvorišni prostor  gdje je udario u stablo.

Vozač je lakše ozlijeđen i pomoć mu je ukazana u KB Sv. Duh. Jedan od njegovih suvozača, 18-godišnjak, teže ozlijeđen te mu je pomoć pružena  u KB Sestre milosrdnice, dok je drugi putnik iz vozila s lakšim ozljedama prevezen u Dječju bolnicu u Klaićevoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije