Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Vozio prebrzo, udario u stup javne rasvjete i poginuo

Ivica Galović/PIXSELL, ilustracija
05.10.2017.
u 13:09

Na  ravnom  djelu ceste, zbog neprilagođene brzine, izgubio je kontrolu nad upravljačem te je prešao na suprotnu stranu kolnika i  udario u stup javne rasvjete.

Mladić (26) poginuo je oko 3.30 u noći na četvrtak u Kanfanaru, priopćila je PU istarska. 

On  je  upravljao  Seatom  pulskih  oznaka,  vozeći  se nerazvrstanom  cestom.  Na  ravnom  djelu ceste, zbog neprilagođene brzine, izgubio je kontrolu nad upravljačem te je prešao na suprotnu stranu kolnika i  udario u stup javne rasvjete.

Mladi je vozač preminuo na mjestu nesreće, a  njegovo  je  tijelo  nakon  očevida prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obdukcije.

Komentara 2

IB
istina_boli
14:30 05.10.2017.

Srecom pa nije nitko drugi nastrado.

MA
Marvin
13:59 05.10.2017.

nije bmw nije mercedes nema komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije