Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN 26-GODIŠNJAK

Vozio prebrzo i bez dozvole pa pokušao pregaziti policajca

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
21.01.2021.
u 07:53

Tužiteljstvo je tražilo da mu se odredi istražni zatvor, a sudac istrage Županijskog suda u Puli je prijedlog prihvatio te je 26-godišnjaka pritvorio zbog opasnosti od ponavljanja djela

Mladić (26) sumnjiči se za prisilu prema službenoj osobi zbog čega je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu. Sumnjiči ga se da je 14. siječnja u 14.55 bez važeće vozačke dozvole upravljao automobilom na području Svete Nedjelje.

Kako je prebrzo vozio i uz to nijem imao prednju registarsku tablicu, 50-godišnji policajac  pokušao ga ja zaustaviti mašući mu palicom "STOP". Vozač je počeo usporavati, no kada je došao do ugibališta, naglo je ubrzao i krenuo prema policajcu, koji se uspio izmaknuti, no 26-godišnjak ga je vozilom ipak udario u ruku prije no što je pobjegao. Tužiteljstvo je tražilo da mu se odredi istražni zatvor, a sudac istrage Županijskog suda u Puli je prijedlog prihvatio te je 26-godišnjaka pritvorio zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
TORQUEMADA
11:00 21.01.2021.

Da bismo otklonili svaku sumnju u dignitet države i službene osobe koja istu reprezentira, samo stroga kazna može odvratiti slične i buduće kandidate od ovakvog ponašanja, ne samo kao poruka ovom konkretnom mladiću, već i kao odgojna mjera za sve kojima slično padne na um.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije