Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upali u kanal

Vozio pod utjecajem alkohola pa se zabio u traktor, traktorist teško ozlijeđen

Foto: snimio čitatelj 24sata
07.06.2020.
u 15:12

Traktorist (55) u kojeg se zabio vozač automobila (42) ima niz polomljenih rebara te ozlijede kralježnice i pluća

U blizini Slatine u mjestu Kozice sinoć oko 21 sat došlo je do teške prometne nesreće kada se 42-godišnji vozač Volkswagen Touarega zabio u traktor. Od siline udara raspala se kabina radnog stroja te je završio u kanalu. Do traktorista (55) dotrčali su susjedi i posjeli ga dok nije došla Hitna pomoć.

U kanalu je završio i automobil kojem je nedostajao gotovo cijeli prednji desni dio vozila. Vozaču i suvozaču život su spasili zračni jastuci. Vozač iz Volkswagena imao je 1,65 promila alkohola u krvi. 

Kako 24sata neslužbeno doznaju, 55-godišnjak je teško ozlijeđen i prebačen u Opću bolnicu Virovitica. Nalazi se u šok sobi s nizom polomljenih rebara i ozlijeđenom kralježnicom i plućima.

"Muškarac koji je vozio bijeli Volkswagen Touareg mi se, nekoliko sela prije Kozica gdje se zabio u traktor, 'zalijepio' za zadnji kraj automobila. Tu sam mu prikočio pa dao gas da se makne. Dva zavoja prije sudara me je prestigao velikom brzinom. Dolazio sam u zavoj i ja sam prikočio jer mi ne pada na pamet utrkivati se s takvim čovjekom. Tu nije prošlo niti par sekundi kad se zabio u traktor i doslovno ga raspolovio", ispričao je čitatelj za 24sata.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije