Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije naučio iz prve

Vozio pijan i ostao bez vozačke pa za 8 sati ponovio prekršaj

\'auto zagreb, 14.02.2006.  prometna policija, kontrola brzine, radar  ,    snimio Patrik Macek\'
Patrik Macek/PIXSELL
29.11.2012.
u 12:40

Istog dana druga policijska patrola na području Lozana u popodnevnim je satima oko 14 sati zaustavila istog vozača u istom automobilu, no tada mu je izmjereno 0,83 promila alkohola.

VIROVITICA – U jednom danu policija na području Virovitičko-podravske županije zaustavila je istoga vozača čak dva puta zbog istog prekršaja.

Naime, službenici virovitičke policije jučer su rano ujutro oko šest sati u Špišić Bukovici zaustavili 53-godišnjeg vozača koji je vozio automobil pod utjecajem 1,67 promila alkohola.

Upravljao je automobilom čakovečkih registarskih oznaka. Nakon što su ga zaustavili, priveli su ga i dovezli na Prekršajni sud u Virovitici gdje su mu izrečene kazne. Sud mu je izrekao novčanu kaznu od 2000 kuna te su mu uručili i zabranu upravljanja vozilima "B" kategorije s rokom trajanja od tri mjeseca, nakon čega je vozač pušten.

Istog dana druga policijska patrola na području Lozana u popodnevnim je satima oko 14 sati zaustavila istog vozača u istom automobilu, no tada mu je izmjereno 0,83 promila alkohola.

Vozač je ponovno uhićen i policijskim autom prevezen, ali ovaj put u Policijsku postaju Virovitica kako bi nesavjesni vozač bio spriječen ponoviti prekršaj. Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog.

>>Policija ulovila 28-godišnjeg vozača s čak 3,19 promila

Ključne riječi

Komentara 5

JA
javornov
14:25 29.11.2012.

I što? Povećat će mu globu i pustiti ga. Umjesto da mu raspale društveno koristan rad u trajanju od 2 godine i oduzmu mu vozačku trajno. Žalimo se kako imamo najveći postotak mrtvih na cestama a ovakve idiote puštamo nakon nekoliko mjeseci da ponovno rade što hoće.

VI
vidum
12:45 29.11.2012.

Možda je mislio da se otrijeznio?

DI
duncan_idaho
14:08 29.11.2012.

29.11.2012. u 13:24h mate45 je napisao/la: ______________________________________________________________ naravno, ako si trijezan možeš voziti ako ti je oduzeta vozačka, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije