Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovac

Vozio jednosmjernom ulicom u krivom smjeru sa 3,08 promila

alkotest
Arhiv VL
27.04.2010.
u 10:24

Teže posljedice izbjegnute su jer iz suprotnog pravca nije naišao drugi auto.

Karlovačka policija tijekom redovite kontrole prometa zaustavila je vozača koji je u krivom smjeru vozio jednosmjernom ulicom. Nakon alkotestiranja izmjereno mu je čak 3,08 promila alkohola u krvi.

Incident se dogodio jučer oko 16 sati kad je 48-godišnjak iz Cetingrada crvenim golfom ušao u krivi smjer u karlovačku Radićevu ulicu. Teže posljedice izbjegnute su jer iz suprotnog pravca nije naišao drugi auto.

Sreću da nisu stradali imali su i mnogobrojni školarci jer se u neposrednoj blizini tog dijela Radićeve ulice nalaze dvije srednje škole.

Nakon svega vozač je odveden u policijsku postaju gdje je zadržana na triježnjenju.

Protiv njega Prekršajnom sudu u Karlovcu upućen je optužni prijedlog zbog ugrožavanja javnog prometa.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije