Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Pijan vozio ženu i četvero djece pa sletio s ceste!

Prometna nesreća
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
08.02.2019.
u 09:10

Vozač je počinio niz prekršaja, nije se koristio sigurnosnim pojasom te je prevozio jednu osobu više nego što je propisano

Četvero djece u dobi 1, 4, 7 i 9 godina lakše je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila na cesti Vinkovci – Jarmina, navode iz PU Vukovarsko-srijemske. Nesreća se dogodila kad vozač osobnog automobila nakon nadvožnjaka iznad željezničke pruge na vinkovačkoj obilaznici nije prilagodio brzinu kretanja vozila zbog čega nije bio u mogućnosti skrenuti, odnosno pratiti smjer ceste te je udario u betonske elemente i sletio na poljski put.

Pri tome je vozač automobila, s kojim je bila i njegova supruga i koji je otac četvero djece, bio pod utjecajem alkohola (1,8 g/kg). Očevidom policije utvrđeno je kako vozač za vrijeme upravljanja motornim vozilom nije koristio sigurnosni pojas te je prevozio jednu osobu više nego što je upisano u prometnoj dozvoli i na nedozvoljen način prevozio je djecu na zadnjem sjedištu.

Najmlađi članovi obitelji pretrpjeli su lakše tjelesne ozljede, dok su roditelji neozlijeđeni u prometnoj nesreći, navode iz policije.

Ključne riječi

Komentara 2

LO
Lover
11:27 08.02.2019.

Uf taj je ostao bez vozačke zauvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije