Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepopravljivi

Vozili bez dozvole i pijani. Jedan ide u zatvor na 20 dana. Dvojica moraju platiti 13.000 kuna

'21.03.2012., Sibenik - Policijska palica za zaustavljanje, stop policija, ilustracija.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.05.2020.
u 11:31

Mladić (21) kojeg je policija zaustavila u Kozari boku u svojoj kratkoj vozačkoj karijeri do sada je skupio niz prekršaja iako uopće nema položen vozački ispit

Da drakonske kazne, bile one novčane ili zatvorske ponekad ne utječu na opetovane prometne prekršitelje, dokazao je 25 godišnjak kojeg je prometna policija 18. svibnja oko 17 sati zaustavila u Hondi.

Zaustavljen je na kolniku Ulice Kozari bok i IX. Odvojak Kozari bok, a policajci su tada utvrdili da on upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita. Opet. I usprkos činjenici da je zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita do sada više puta kažnjen. A kako te kazne očito nisu polučile rezultate nakon što je uhićen prepraćen je sucu za prekršaje koji mu je izrekao kaznu od 20 dana zatvora.

Dan ranije oko 22 sata policija je u Trnavi zaustavila Renault Clio požeških oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak. I za njega se ustanovilo da je opetovani prekršitelj, jer je vozio bez vozačke dozvole, zbog čega je više puta bio prekršajno kažnjavan. Kažnjen je i ovaj put i to sa 6000 kuna.

A malo kasnije, točnije oko 23 sata u Ulici Rudolfa Kolaka zaustavljen je 46-godišnji državljanin BiH koji je upravljao Opel Vectrom i to sa 2,11 promila alkohola u krvi. On je odveden prvo u postaju na otrežnjenje, a zatim sucu za prekršaje. Kažnjen je sa 7000 kuna, a zabranjeno mu je upravljanje vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije