Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVEDENA ISTRAGA

Vozaču koji je pijan pregazio 7-godišnjaka određen istražni zatvor

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.04.2014.
u 18:59

Zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Darku K., 39-godišnjaku koji je pod teškim utjecajem alkohola pregazio sedmogodišnjeg dječaka u Zagrebu, određen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu provelo je dokaznu radnju ispitivanja Darka K., kojeg je PU zagrebačka kazneno prijavila zbog izazivanja nesreće u ulici III. Kozari put II. odvojak. Nakon ispitivanja ovo državno odvjetništvo donijelo je rješenje o provođenju istrage zbog postojanja osnovane sumnje da je okrivljenik počinio kazneno djelo iz članka 227. stavak 1. i 4. Kaznenog zakona na štetu djeteta (2006).

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik zbog alkoholiziranosti prešao u prometnu traku za suprotni smjer te naletio na dječaka i pregazio ga. Dječak je s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život prevezen u KBC Zagreb gdje je istog dana preminuo.

Temeljem prijedloga Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu dežurni sudac istrage protiv okrivljenika je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

>> Pijan ubio dječaka pa napao i njegovu rodbinu

Komentara 1

MA
Marino
19:45 01.04.2014.

šta da živi na grbači por. obaveznika 100 god.??? sa njegovim autom ga treba zgaziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije