Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV REKORDER

Vozaču izrečena kazna od čak 72.000 kuna, evo što je sve skrivio

Prometna policija
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/3
13.02.2020.
u 18:58

Policija ga je potkraj siječnja ove godine zaustavila u redovnoj kontroli prometa u Daruvaru. Bio je potpuno trijezan

Imamo hrvatskog rekodera: vozač (34) kažnjen je s čak 72.000 kuna jer je vozio neregistriran i neosiguran automobil bez položenog vozačkog ispita!

Presudu mu je u srijedu izrekao sud u Grubišnom Polju, a riječ je o muškarcu s daruvarskog područja. Uz novčanu kaznu, izrečena mu je mjera zabrane upravljanja motornim vozilima od tri mjeseca.

Policija ga je 26. siječnja ove godine u 20.55 sati u Daruvaru zateka u redovnoj kontroli prometa kako upravlja vlastitim citroenom prije stjecanja prava na upravljanje te bez police osiguranja i registracije.

Općinski sud u Grubišnom Polju zbog vožnje neregistriranog vozila kaznio ga je s 2000 kuna, za vožnju bez položenog vozačkog ispita 20.000 kuna, a za vožnju bez police osiguranja čak 50.000 kuna.

Kako se doznaje u bjelovarskoj Policijskoj upravi, 34-godišnjak je dotad već pet puta pravomoćno osuđen za počinjene prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

Dakle, riječ je o višestrukom recidivistu koji je više puta kažnjavan zbog vožnje bez vozačke, tehničkog pregleda i osiguranja.

VIDEO Prometne kazne - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu

Komentara 15

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
19:17 13.02.2020.

Hajde da vidimo barem jedan članak iz kojeg će biti vidljivo da je makar jedna takva kazna zapravo i plaćena.

DU
Deleted user
19:35 13.02.2020.

I treba, ali zanimljivo da Horvatincic, takodjer visestruki recidivist pije kavu u Samoboru. Za zapitati se, kako to, kako to?

Avatar navijač
navijač
20:20 13.02.2020.

Da ima bilo kakvu vezu u policiji ne bi mu ništa ni pisali, a da ima vezu na sudu , ne bi ga ni osudili. Koga vi farbate? ovaj balonja sin policajca što je ubio čovjeka i pobjegao (, bez dozvole ), koliko je on dobio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije