Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminula na mjestu

Vozačica Fiata čekala je na semaforu, a vozač kombija naletio je na nju

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
17.02.2018.
u 12:22

Ova teška prometna nesreća sa smrtnim posljedicama dogodila se jučer oko 15.50 sati na Slavonskoj aveniji.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 15.50 sati na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, poginula je 25-godišnja vozačica Fiata Punto.

PU u Zagrebu danas je izvijestila o okolnostima ove nesreće i  priopćenju donose sljedeće informacije:

"Jučer, 16. veljače oko 15.50 sati kako je 48-godišnjak je upravljao teretnim automobilom marke VW Transporter zagrebačkih registarskih oznaka sjevernim kolnikom Slavonske avenije u smjeru zapada. Istočnije od raskrižja s Ulicom Sv. Ivana i Savskom cestom, automobilom je zahvatio mekani teren s južne strane kolnika i lijevom bočnom stanom naletio na betonski okvir i zaštitnu metalnu ogradu, a zatim nastavio kretanje kolnikom. Prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Fiat Punto zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 25-godišnjakinja, a bila je zaustavljena ispred raskrižja zbog crvenog svjetla na semaforu. Na mjestu događaja smrtno je stradala 25-godišnjakinja, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Zbog prometne nesreće promet Slavonskom avenijom u smjeru zapada bio je obustavljen od 15.50 do 19.45 sati."

Komentara 19

KU
kupatilo
13:07 17.02.2018.

Jadna cura ni pocela nije zivjer a ovako da skonča.Sucut obitelji i dugogodišnji zatvor vozacu.

DU
Deleted user
13:04 17.02.2018.

Jos jedan mulac koji je imao nos zabijen u svoj telefon. Ta jadna zena je na dusi milicije koja ne kaznjava telefonske drogirase za volanom.

DU
Deleted user
13:06 17.02.2018.

Da ima jaku lovu... cista sinkopa po hrvatskom krivosudju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije