Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
10 -1°C
  • herojulice:

    Onda pored vozača ne smije sjediti nitko da ga ne bi ometao a isto tako tko može tvrditi kada netko sjedi iza vozača da ga neće ometati. Apsurd.

  • Lepi Cane:

    nešto vezano za "putnike" u vozilu iz osobnog iskustva....prije 2 godine vozio sam u autu oca i majku hitno u bolnicu Rebro, majka je doživjela moždani udar, stao sam na rampi ispred ulaza za vozila i otac je u panici ... prikaži još! otvorio vrata suvozačka da bi rekao portiru da digne rampu, u tom trenutku dojuri hitna odostraga i odvali cijela vrata od auta, nije sporno da je stari kriv ali sad dolazi fora osiguravjućeg društva ( Jadransko osiguranje).... vozilo je bilo na leasing i imalo je puni kasko. Osiguranje nije htjelo isplatiti štetu na mom vozilu jer je "PUTNIK" napravio štetu a ne vozač, u tom slučaju ne vrijedi kasko... da čovjek ne povjeruje, poslije sam saznao da sam trebao reći da sam se ja nagnuo preko suvozača i ja da sam otvorio vrata, u tom slučaju bi kasko platilo štetu, kojim kvarnim forama se samo koriste.

  • herojulice:

    ADMINE MOLIM TE POŠALJI MI NA E-MAIL ŠTO SAM POGREŠNO KOMENTIRAO I PO KOJEM UVJETU JER JA NE MOGU PRONAĆI I SHVATITI ZAŠTO MI JE KOMENTAR OBRISAN KAKO BIH TO ZNAO ZA UBUDUĆE.

Još iz rubrike Vijesti

Prilagodite brzinu

Oprezno u prometu, moguća je poledica

Medicinsko osoblje zaduženo za oboljele od koronavirusa u Indiji
KINA

Cjepivo protiv koronavirusa na kliničkim ispitivanjima krajem travnja

Masoni
U HRVATSKOJ VIŠE OD 10 LOŽA

Bandić zatajio prijam za masone: Ugostio tri masonske lože s područja bivše Jugoslavije

20