Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna situacija

Vozači kod Čakovca u nevjerici: Rampa podignuta, a vlak projurio

Rampa u Čakovcu
Facebook
26.07.2019.
u 16:41

Prijavljeno i bila policija u blizini. Nije jedini prijelaz gdje se rampe nisu spuštale danas, napisao je jedan vozač na društvenoj mreži

Objavljena je fotografija na kojoj vlak danas u 14.25 sati prolazi preko pružnog prijelaza kod Čakovca, a rampa je podignuta. Radi se o prijelazu na cesti prema Novom Selu Roku.

"Prijavljeno i bila policija u blizini. Nije jedini prijelaz gdje se rampe nisu spuštale danas", napisao je jedan vozač na društvenoj mreži. "A ja samo projurim siguran u rampe, više sigurno ne", dodao je drugi.

Foto: Facebook/RTL

Ključne riječi

Komentara 8

TH
than
17:46 26.07.2019.

Što imaš biti u nevjerici ? Cijela država tako funkcionira. Negativna selekcija (po babi, stričevima i partiji) niti ne može ostvariti bolji rezultat. Toliko se para utuklo u željeznice, a stanje nikada gore.

AS
antun sklepic
17:53 26.07.2019.

bio sam na licu mjesta nije projurio nego prema osobnoj procjeni vozio je oko 15 km na sat uglavnom sporije nego biciklom.

LJ
ljutko
17:12 26.07.2019.

Bilo je bolje kad su željezničar spuštali rampe, a ne kao danas automatika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije