Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija najavila veliku akciju za vikend

Vozač u Zagrebu kažnjen s čak 60.700 kuna. Evo zbog kojih prekršaja

kazna
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
29.10.2021.
u 15:40

Tijekom vikenda, od 29. listopada do 1. studenoga 2021. godine, na području Policijske uprave zagrebačke provest će se akcije „Alkohol i droge“ i „Brzina“. Akcije se provode s ciljem povećanja sigurnosti na cestama.

Zagrebačka policija izvijestila je o događaju od srijede kada su policajci u 22.35 sati u Zagrebu u Ulice V. Ravnice nadzoru prometa zaustavili osobni automobil splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak. Obavljenom kontrolom je utvrđeno da upravlja motornim vozilom B kategorije iako mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova te odbijanja testa na droge.
 
Uz sve navedeno prilikom postupanja prema prekršitelju, policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo kojim je upravljao. Nakon toga, odveden je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 60.700 kuna.

Podsjetimo tijekom vikenda, od 29. listopada do 1. studenoga 2021. godine, na području Policijske uprave zagrebačke provest će se akcije „Alkohol i droge“ i „Brzina“. Akcije se provode s ciljem povećanja sigurnosti na cestama.

"Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece te ostalih prometnih prekršaja kao što su nepropisno kretanje kolnikom, nepoštivanje prednosti prolaska, nepropisno pretjecanje, prekršaji vozača prema pješacima, nepropisna uporaba mobitela u vožnji i drugi prekršaji koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća", poručili su iz PUZ-a.

Ključne riječi

Komentara 24

LI
liliZG
15:47 29.10.2021.

mene zanima, jeste li i naplatili tih 60.700 kn, odnosno 30.350 ako je platio u roku od tri dana???? jeste li...ne zanimaju mene te ispisane kazne , koliko ih zapravo naplatite...????

Avatar Mario1000
Mario1000
20:05 29.10.2021.

Neka se provoda po Njemačkoj i Švicarskoj sa zabranom upravljanja motornim vozilom,pa vidjeti kakobi završio sa kojom kaznom

AV
avangero
10:37 30.10.2021.

Koje nebuloze Policije, opet će se izvlačiti oni s brojem nekog naćelnika, kao neki dan kaka je mog buraza oijana mrcina u Volvu udarila i nonnšalantno otišla uz rijeći što se pjeniš, drotovi su na uviđaj došli makon 4 sata, tako da če opet majebati oni s 0.1 previše i sirotinja koja nikog nema u Policiji, i onda se čude što mladi odlaze, pto da rade ovdje, financiraju korupciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije