Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna scena

Vozač u čudu gledao tko vozi dvojicu muškaraca na motociklu

pas na motociklu
Foto: Screenshot
1/2
03.11.2019.
u 21:21

Prolazeći kraj neobičnog trojca, dvojica muškaraca pokazuju palac prema gore vozaču iz automobila ne obazirući se na to u koliko se opasnoj situaciji zapravo nalaze

Zahvaljujući internetu, danas smo svjedoci uistinu bizarnih scena koje se događaju diljem svijeta.

Tako je na Twitteru postala hit snimka s ceste na kojoj se vidi kako pas upravlja motociklom na kojem sjede još dvije osobe.

Nevjerojatna situacija snimljena je iz automobila koji je vozio iza motocikla.

Na snimci se vidi kako na motociklu sjede dvije osobe. No, na prvom mjestu sjedi pas koji prednje šape drži na volanu motocikla, dok su muškarcu iza njega ruke slobodne.

Prolazeći kraj neobičnog trojca, dvojica muškaraca pokazuju palac prema gore vozaču iz automobila ne obazirući se na to u koliko se opasnoj situaciji zapravo nalaze.

No, mnoge je snimka nasmijala.

– Puno bolje nego voziti se s glavom kroz prozor – jedan je od brojnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
Zooltan
21:49 03.11.2019.

Pas pametniji

DU
Deleted user
10:15 04.11.2019.

Kao što se bicikl može voziti bez ruku tako može i motor, a pesek samo drži šape gore, ali neznanje je bezgranično ko i ljudska gl..st

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije