Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Pleternice

Vozač preminuo nakon izravnog sudara: 'Uopće nije davao znakove života'

Prometna nesreća kod Pleternice
Foto: D. K./Pozega.eu
1/3
11.08.2019.
u 15:26

Vozač i suvozačica iz drugog automobila također su prevezeni u bolnicu. Prema prvim neslužbenim informacijama, nesreću je skrivio vozač Golfa koji se kretao iz pravca Nove Kapele

Vozač (58) preminuo je u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice nakon današnjeg direktnog sudara dva automobila kod Pleternice, javlja Požega.eu.

Oko 14 sati u selu Bresnica došlo je do sudara dva VW Golfa požeških registracija.

Vozač i suvozačica iz drugog automobila također su prevezeni u bolnicu.

Foto: D. K./Pozega.eu

Prema prvim neslužbenim informacijama, nesreću je skrivio vozač Golfa koji se kretao iz pravca Nove Kapele.

- Valjda je prebrzo vozio i u zavoju prešao na suprotnu stranu. U susret mu je, iz pravca Pleternice naišao drugi Golf i direktno su se zabili jedan u drugoga. Jednog je odvezla hitna pomoć i čini se da je teško ozlijeđen. Uopće nije davao znakove života – rekao je jedan mještanin Bresnice za Požega.eu.

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
16:14 11.08.2019.

Sve kazne ovog svijeta neće spriječiti ovakve nesreće pogotovu na javnim cestama. Smiješno je da je toliko pažnje i novaca posvećeno tobožnjoj većoj sigurnosti na autocestama kada se prevladavajuća većina teških nesreća dešava izvan njih.Činjenica da je posrijedi više razloga poput vozača, uglavnom starih vozila i loših dionica prometnica. Previše je bećarenja po ovim prometnicama.

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
17:58 11.08.2019.

Uzalud visoke kazne. Apsolutno se ništa nije promjenilo. Bezidejnost i nestručnost zakonodavca vidi se na svakom metru ceste. Bitno da se pljačka pučanstvo, a što cesta, zavoj, znakovlje, kontrira zakonima fizike, zdravog razuma i logike, nikoga nije briga.

Avatar Ledeni
Ledeni
16:34 11.08.2019.

Kako to da ljudi i dalje ginu, ako je naš trust mozgova u MUP-u donio nove zakone? Hoće li sad kazne vratiti na staro kad se vidi da nisu učinkovite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije