Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENA U KANALU

Vozač pregazio staricu pa pobjegao: Na raskrižju se nalazi autobusna stanica, ima i djece...

Zagreb: Očevid na mjestu prometne nesreće u Ježdovečkoj ulici
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/5
30.09.2020.
u 12:08

Mještani su zabrinuti jer, kako kažu, ako grad ne poduzme ništa, samo je pitanje vremena kada će se tragedija opet ponoviti.

U srijedu ujutro u zagrebačkom naselju Lučko pronađena je mrtva žena. Nesretna starica stradala je od posljedica prometne nesreće, a vozač je pobjegao. 

Naime, tijelo je pronađeno oko sedam sati u kanalu pored ceste kod križanja Puškarićeve i Ježdovečke, a lokalci govore kako su već nekoliko puta upozoravali na sporno raskrižje. 

- To raskrižje je strašno opasno, pa tu je prije, sad doduše dosta godina poginula i tinejdžerica dok je išla u školu. Nema niti semafora, automobili jure iako je naseljeno mjesto po sto na sat, a što je najgore nema niti zebre, navode i dodaju kako su pisali dopise uredu gradonačelnika te ih zvali stotinu puta. 

30.09.2020., Zagreb - Ocevid na mjestu prometne nesrece u Jezdoveckoj ulici. Photo: PIXSELL
Foto: Pixsell/PIXSELL

Mještani su zabrinuti jer, kako kažu, ako grad ne poduzme ništa, samo je pitanje vremena kada će se tragedija opet ponoviti.

Na istom se raskrižju nalazi i autobusna stanica koja nema niti nadstrešnicu, niti ugibalište, nije niti na povišenom mjestu, nogostupu, nego je jednostavno malo uz cestu stavljen znak plavo-žuti ZET-ov znak s natpisom 'stajalište autobusa'

- Molili smo i da s tom stanicom nešto učine jer tu deseci djece, starih i odraslih svaki dan čekaju autobus dok metar pored njih u istoj razini s cestom jer ništa nije uzdignuto jure automobili. Bilo je i tu par prometnih nesreća, samo eto nitko još nije umro, ali zar doista trebamo čekati da se dogodi masakr i netko se zabije u sve te ljude pri velikoj brzini zato jer grad ne želi potrošiti nešto novaca i to urediti kako treba – rekli su lokalci. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije