Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČI, OPREZ!

Nevrijeme izaziva probleme u prometu, smrtno stradao motociklist

nesreća
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
14.08.2014.
u 13:45

Zbog vode na kolniku na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u tunelu Veliki Gložac u smjeru Rijeke, zatvoren je sporovozni trak

U teškoj prometnoj nesreći jutros oko 7.40 sati 89-godišnji vozač Škode šibenskih registarskih oznaka teško je ozlijedio 46-godišnjeg vozača motocikla iz Šibenika, koji je od ozljeda preminuo u bolnici.

Vozač Škode motociklistu je na lokalnoj cesti kod Jadrije oduzeo prednost. Prilikom naleta Škode vozač motocikla je teško ozlijeđen, a od zadobivenih ozljeda preminuo je u 10.20 sati u šibenskoj Općoj bolnici.

Nesreće su se dogodile i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog čega se vozilo otežano, no promet je u međuvremenu normaliziran na dionicama između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora, u tunelu Čardak, u smjeru Zagreba te na 68. km između čvorova Oštrovica i Kikovica, u smjeru Rijeke.

Nedaće u prometu izazvalo je i današnje pogoršanje vremena. Zbog mjestimično jake kiše i vode na kolniku na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i čvora Bosiljevo 2, autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva te na državnoj cesti D1 u mjestu Ilovac, vozi se usporeno. Zbog vode na kolniku na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u tunelu Veliki Gložac u smjeru Rijeke zatvoren je sporovozni trak. Zbog izlijevanja vode na kolnik za sav je promet bila zatvorena i dionica državne ceste D35 Švaljkovec-Donja Šemnica.

Kolnici su mokri od kiše u Istri, sjevernom Jadranu, Gorskom kotaru, Lici te u sjevernom i sjeverozapadnom dijelu zemlje.

>> Dvoje ozlijeđenih u sudaru kod Vodica

>> Motociklist od zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici

Komentara 2

GO
gogs0302
14:28 14.08.2014.

Još jedan motociklist žrtva neodgovornog vozača. Ovaj vozač ako i dočeka suđenje, ne mora se bojati zatvora- olakotna okolnost će mu biti njegove godine. Tajkun Mačešić pijan projurio kroz crveno i usmrtio motociklistu od 22 god. Uz pomoć brojnih olakotnih/ i love/ izvukao se sa 2 god.zatvora,/ a min. je 3/. Sućut obitelji.

DU
Deleted user
14:46 14.08.2014.

Kakve veze ima nevrijeme sa činjenicom da je za volanom nesretne Škode bio čovjek koji ima 89 god ?!? Treba kazniti onog tko mu je odobrio da ima vozačku u tim godinama.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije