Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi vinodolski

Vozač motocikla premino nakon frontalnog sudara

prometna novi vinodolski (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/3
07.06.2010.
u 11:26

Vozač dostavnog vozila iz Otočca lakše je ozlijeđen. Nesreća se dogodila jučer oko 21 sat.

NOVI VINODOLSKI - Motociklist iz Novog Vinodolskog, 33 godišnjak, koji je u nedjelju navečer oko 21 sat teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na Jadranskoj magistrali na ulazu u Novi Vinodolski, danas je premunuo u KBC-u Rijeka na Sušaku.

Upravljajući motociklom aprilia riječkih oznaka iz pravca Crikvenice, motociklist je na ravnom dijelu ceste započeo pretjecanje kolone vozila. Iz suprotnog smjera naišlo je dostavno vozilo renault gospićkih oznaka kojeg je vozio 42-godišnjak iz Otočca i motocikl se frontalno sudario s njim.

Motociklistu je liječnička pomoć pružena u KBC-u na Sušaku, no unatoč naporima liječnika preminuo je zbog posljedica teških ozljeda koje je zadobio u izravnom sudaru.

Vozač renaulta u nesreći je lakše ozljeđen.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:59 07.06.2010.

Auuuuu, što smo pismeniiiiiii. \"Tagovi promtena, motocvikl, bori se za život\" ========== 0 pa što stvarno morate toliko mrvariti ionako izmrcvareni hrvatski jezik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije