Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Slatini

Ljubavni trokut? Skuterom došao do automobila i pištoljem ubio muškarca

Vozač mopeda pucao u muškarca u parkiranom automobilu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/10
31.08.2017.
u 19:08

Ispalio je dva hica u vozača te navodno nakon toga otišao u policijsku postaju i predao se.

U 14.30 sati u središtu Slatine došlo je do ubojstva nakon što je muškarac na mopedu došao do automobila i u drugog muškarca ispalio tri metka.

Nakon što je pucao u vozača i to navodno s tri hica, napadač se zaputio u policijsku postaju svega tristotinjak metara dalje. Uz automobil je ostavio svoj skuter na kojem je bila i zaštitna kaciga.

Očevici su pritrčali u pomoć ozlijeđenom muškarcu, stigla je i hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu u Viroviticu. No, izgubio je bitku za život, nekoliko sati kasnije.

Vozač mopeda pucao u muškarca u parkiranom automobilu
1/15

Policija Virovitičko-podravska, kao ni Bjelovarsko državno odvjetništvo nisu nam bili na raspologanju za bilo kakve informacije, pa čak nisu potvrdili ni je li riječ o ubojstvu. Za vrijeme zločina središte Slatine bilo je krcato, brojni su građani sjedili na terasama obližnjih kafića. Prolaznici su se u strahu razbježali po lokalima. Kako neslužbeno doznajemo ubijeni je 43-godišnjak, a ubojica je 38-godišnjak. Obojica iz Slatine.

Da je stradao 43-godišnji hrvatski državljanin potvrdio je i Darko Žegarac, zamjenik državnog županijskog odvjetnika u Bjelovaru.

Sudeći po automobilskom staklu s vozačeve strane koje se raspršilo u tisuće komada napadač je pucao kroz zatvorena vrata vozila.

Iako motivi napada još nisu poznati, nagađa se da se radi o ljubavnom trokutu.

Mještani pričaju kako je muškarac upucao ljubavnika svoje supruge, s kojim njegova supruga živi već nekoliko mjeseci.

Navodno su se spomenuti muškarci sukobili prije četiri mjeseca te je, prema navodima mještana, suprug pretukao ženinog ljubavnika.

Ključne riječi

Komentara 77

Avatar Linux
Linux
15:10 31.08.2017.

sta komadic smrdljive ckepi radi od ljudi

AC
accusator
17:49 31.08.2017.

Totalno nepametan potez. Nema logike; žena ga vara a on kokne frajera... On u zatvor, ona slobodna ko 'tica šetkarati se okolo... I kad odrobija, čeka ga opet isti posao.. E stari moj, nije problem u njenim frajerima, ne, ne...

ŽE
željenoKorisničkoIme
15:44 31.08.2017.

Kako je nepoznat, ako se predao policiji? OMG novinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije