Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIPOVLJANI

Vozač koji je sletio autom u potok umro je prije nesreće?

Hitna pomoć
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
04.09.2018.
u 12:56

Nesreća se dogodila kada je 70-godišnjak iz Lipovljana, izlaskom iz zavoja automobilom produžio ravno preko bankine, prednjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka i sletio u potok.

Iako se najprije pretpostavljalo da je smrt vozača iz automobila kutinske registracije, koje je u ponedjeljak sletjelo u potok u Lipovljanima, uzrokovano neprilagođenom brzinom, moguće je da je vozač umro i prije slijetanja vozila, doznaje se u policiji.

Na to ukazuje činjenica da automobil nije imao veća oštećenja, a vozač nije imao ozbiljnije ozljede, rekao je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj rekao voditelj Odjela za sigurnost u cestovnom prometu Ivica Solomun. Osim toga, vozilo nije bilo u cijelosti potopljeno u potoku pa je vozač mogao disati.

Pouzdanije će se o uzrocima nesreće moći govoriti tek nakon obdukcije mrtvog tijela. 

Nesreća se dogodila kada je 70-godišnjak iz Lipovljana, izlaskom iz zavoja automobilom produžio ravno preko bankine, prednjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka i sletio u potok.

Na mjesto nesreće izašli su vatrogasci DVD-a Lipovljani koji su stradaloga izvadili iz vozila i preveli u bolnicu u Popovači gdje će biti obavljena obdukcija. Inače, smrtno stradali 70-godišnjak se svojim vozilom vraćao iz berbe gljiva, koje su pronađene u vozilu. 

Očevid na mjestu događaja vodila je zamjenica Općinske državne odvjetnice u Sisku, a policija će nadležnom odvjetništvu proslijediti izvješće o nesreći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije