Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠENO ISPITIVANJE

Vozač koji je naletio na dječake priznao krivnju, oduzet će mu vozačku

Vozač koji je udario djecu kod Koprivnice
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/7
14.06.2019.
u 16:53

Protiv vozača policija je podnijela kaznenu prijavu

Vozaču (77) koji je kod Koprivnice udario dijete bit će oduzeta vozačka, a branit će se sa slobode, neslužbeno doznajemo.
Priznao je da je kriv te pred istražnim sucem rekao da se većine stvari ne sjeća. Iskaz je davao više od dva i pol sata jer teško i nerazumljivo govori. Tijekom poslijepodneva ispitivanje je završeno, vozač ide na slobodu.

Protiv 77-godišnjeg vozača koji je u srijedu navečer kod Koprivnice naletio na dvojicu dječaka na biciklu i jedno teško ozlijedio policija je podnijela kaznenu prijavu. On je automobilom naletio na dječake te je potom pobjegao s mjesta nesreće. Vrlo brzo policija je priopćila da ga je pronašla.

Prema policijskom priopćenju, vozač VW Pola zbog neprilagođene brzine najprije je sletio izvan kolnika u desni odvodni kanal, nakon čega se vratio na kolnik te u zanošenju na lijevom prometnom traku udario u dječake na biciklima. Prvo je udario u bicikl kojim je nepropisno lijevom stranom u istom smjeru upravljao Karlo (8) bez zaštitne kacige na glavi i koji je pao s bicikla u kanal.

Vozilo je potom udarilo u drugi bicikl kojim je nepropisno lijevom stranom u istom smjeru upravljao Luka (9), također bez kacige, i koji je od siline udarca odbačen u kanal te je teško ozlijeđen. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Video: Baka i djed teško stradalog dječaka kod Koprivnice

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar film
film
13:53 14.06.2019.

Svi u koprivnici znaju da nije on vozil,samo se delaju blesavi...

Avatar film
film
15:42 14.06.2019.

Deda nije vozl,preuzel je krivnju za neko drugog i to svi u koprivnici znaju...Pošto je star, iz dobre partijske familije dobil bu neku minimalnu kaznu...

AN
AnteizmalogZGa
15:55 14.06.2019.

Svaka čast policiji (da me netko ne bi krivo shvatio) U obitelji imam pripadnike temeljne i drugih policijskih struka, ali ....ovo dvoje što privode starog....pa to su isto godište kao i on!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije